Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Eläinklinikka Siili Oy
Kappelikatu 11
45130 Kouvola
044 511 1957

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterien pääasiallinen käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hallinta, hoitaminen ja ylläpito. Rekistereissä olevia henkilötietoja käytetään palveluiden tuottamiseen ja toteuttamiseen asiakkaille, asiakkaiden suuntaan tapahtuvaan viestintään, palveluiden laskuttamiseen ja maksujen keräämiseen ja perimiseen asiakkailta. Henkilötietoja käytetään myös suoramarkkinointiin, myynnin edistämiseen, etämyyntiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen, markkinointiviestintään tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Markkinointia, tutkimuksia ja viestintää voidaan toteuttaa myös sähköisesti ja profiloituna toimenpiteiden kohdentamiseksi. Henkilötietoja käytetään myös suoramarkkinointikieltojen hallintaan.

Henkilötietoja voidaan käsitellä soveltuvan lainsäädännön sallimin tavoin Eläinklinikka Siili Oy:n kulloinkin kuuluvien yhtiöiden ja Eläinklinikka Siili Oy:n huolella valikoimien yhteistyökumppaneiden kanssa, mukaan lukien suoramarkkinointi, etämyynti ja yhteyslokin ja tilaushistorian ylläpito. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille voi lähtökohtaisesti tapahtua vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta ja joissa tietojen käyttötarkoitus ei ole yhteensopimaton Eläinklinikka Siili Oy:n käyttötarkoitusten kanssa tai loukkaa rekisteröityjen yksityisyydensuojaa.

Rekisterin pitämisen ja henkilötietojen käsittelyn peruste on asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen.

Käsiteltävät henkilötiedot

Rekisteri saattaa pitää sisällään rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

henkilön nimi, sähköpostiosoite, matka- ja/tai muu puhelinnumero, postiosoite, sukupuoli, syntymäaika, kieli, arvo tai ammatti, rekisteröidyn itse antamat ja ilmoittamat muut tiedot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot. Muiden kuin yksityisasiakkaiden osalta rekisteriin tallennetaan organisaation nimi, organisaation y-tunnus tai vastaava, organisaation osoitetiedot, yhteysloki.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Eläinklinikka Siili Oy ei luovuta tietoja paitsi yhteistyökumppaneille ja tämä voi lähtökohtaisesti tapahtua vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta ja joissa tietojen käyttötarkoitus ei ole yhteensopimaton Eläinklinikka Siili Oy:n käyttötarkoitusten kanssa tai loukkaa rekisteröityjen yksityisyydensuojaa. Tämän lisäksi rekisterinpitäjä ei luovuta rekisterissä olevia henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamisen tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Rekisterinpitäjä ei siirrä rekisterissä olevia henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, paitsi asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamisen tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Rekisterien suojaus

Kaikki Eläinklinikka Siili Oy:ssa käsiteltävät rekisterit ovat suojattu palomuureilla, suojatuilla tallennuspaikoilla ja salatuilla yhteyksillä. Eläinklinikka Siili Oy myös valvoo ja pitää kirjaa tunnuksista ja näiden käytöstä joilla henkilötietoihin pääsee käsiksi. Yrityksen toimitilat missä rekistereiden fyysisiä kopioita saatetaan tilapäisesti säilyttää ovat lukituissa tiloissa joihin asiattomilla ei ole pääsyä ja luottamuksellista henkilötietoa ei pääse käsittelemään kuin asiaankuuluva henkilö.

Mitään arkaluontoisia henkilötietoja ei luovuteta suoraan sähköpostilla tai puhelimen välityksellä.

Kustannukset rekisteröidyille

Rekisteröidyille ei koidu kustannuksia heidän rekisteritietojen säilyttämisestä tai näiden kysymisestä, jos tämä tehdään kerran vuodessa viitaten Henkilötietolakiin. Useammin kuin vuoden välein kysytyistä tiedoista Eläinklinikka Siili Oy veloittaa 150,00€ (alv 0%).

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä, joiden tietoja Eläinklinikka Siili Oy:lla on tallennettuna, on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot ja rajoittaa näiden käyttöä esimerkiksi markkinointiviestintään. Kaikki rekisterit tarkastetaan säännöllisesti vanhentuneiden tietojen varalta ja rekisteröidyn vaatiessa tälle voidaan kertoa mitä tietoa hänestä on yrityksessä (esim. etunimi, sukunimi, osoite, Y-tunnus), mutta tarkennetut tiedot voidaan luovuttaa ainoastaan henkilökohtaisesti yhden kuukauden sisällä rekisteröidylle tämän todistaessa henkilöllisyytensä Eläinklinikka Siili Oy:n edustajalle.

Jos rekisteröity vaatii ja Eläinklinikka Siili Oy:llä ei ole velvollisuutta säilyttää rekisteröidyn tietoja, voidaan nämä poistaa tai korjata pyydettäessä etukäteen ennen vuosittaista tarkistusta.

Kaikkia henkilötietoihin liittyviä asioita voi rekisteröity tiedustella sähköpostilla -osoitteen kautta.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Eläinklinikka Siili Oy pitää oikeuden muuttaa tätä rekisteriselostetta ja henkilötietojen käyttötarkoitusta Suomen lainsäädännön mukaisesti noudattaen tällöinkin noudattaen asianmukaista ja hyvää käytösmallia ja tästä tullaan aina ilmoittamaan yrityksen kotisivuilla tai rekisteröidyille suoraan.